Animatie

Voor ondernemende mensen is er genoeg te doen

Op en rond de camping is genoeg te doen voor jong en oud. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan recreatieve faciliteiten zoals u kunt zien op de pagina voorzieningen. Daarbij organiseren we ook diverse activiteiten waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. In het voor en naseizoen doen wij dit zelf en in het hoogseizoen hebben we een animatieteam dat ons daarbij helpt. Wij proberen voor alle leeftijden iets te organiseren. Over activiteiten in de omgeving die wat verder gelegen zijn vindt u meer informatie onder het kopje omgeving of klik hier.

Knutselen
Alle kinderen houden van knutselen dus elke dag beginnen we met een leuke opdracht in de recreatiezaal. Zo mogelijk halen we de materialen uit de natuur.

Sporttoernooitjes
Het zwembad, het sportveld, de jeu de boulesbaan en de tafeltennistafel e.d. zijn er natuurlijk niet voor niks. Je kunt er altijd gebruik van maken maar we organiseren regelmatig sporttoernooitjes waar je anderen kunt leren kennen en je lekker uit kunt leven. Waterpolo, voetbal, volleybal, darten, tafeltennistoernooitjes, noem maar op.

Speur/wandel/puzzel/picknicktochten
Lekker de natuur in om de omgeving te ontdekken en spannende opdrachten uit te voeren of moeilijke vragen te beantwoorden. Of gewoon lekker met je rugzakje met eten een mooie plek opzoeken en gezellig samen picknicken en spelletjes doen.

Pony/paardrijden en geitjes
Op de camping hebben we 5 lieve pony’s/paarden staan van klein naar groot. Ze vinden het heerlijk om geborsteld te worden. Voor de eerste ervaring met het rijden organiseren we regelmatig wandelingen waarbij de pony wordt vastgehouden door een begeleider. Gevorderde ruiters die zelf een pony/paard op kunnen zadelen kunnen mee met een buitenrit. Ook onze twee geitjes houden van aandacht en een stukje brood of groente is altijd welkom bij ze.

Mountainbiken
Degenen die graag het parcours willen leren kennen dat achter de camping langs loopt of degenen die nog nooit op een mountainbike hebben gezeten kunnen mee met een begeleide tocht. We hebben acht fietsen in de verhuur, maar je kunt natuurlijk ook mee op je eigen fiets.

Print Friendly, PDF & Email