Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor

Sinds 2005 zijn wij, Sander en Aletta Klop, de eigenaren van het fonds de commerce(exploitatie) van camping Chez Gendron. Samen met onze twee kinderen Sanne en Tommie leven we hier heerlijk midden in de vrije natuur. Na diverse jaren gewerkt te hebben op campings in Nederland wilden we graag zelf onze idee├źn realiseren en zijn we verhuisd naar het zuidwesten van Frankrijk. In deze zeer gevarieerde streek met veel zonuren en voldoende neerslag groeien en bloeien de lekkerste vruchten en de mooiste bloemen.

Wij vinden het belangrijk dat onze camping past in de omgeving en geen grote belasting vormt voor de natuur. We houden de camping daarom bewust kleinschalig en proberen de camping op een duurzame manier te ontwikkelen. Dat betekent zo min mogelijk vervuiling op alle gebieden. Zo hebben we inmiddels een zonneboiler voor het verwarmen van het water voor alle gebouwen, gebruiken we geen schadelijke chemische middelen voor het schoonmaken en gebruiken we zoveel mogelijk biologische geteelde groenten en fruit voor het restaurant.

Duurzaam betekent voor ons ook dat we de relatie met onze gasten erg belangrijk vinden. We zullen er alles aan doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Dat houdt in dat we ervoor zorgen dat alle voorzieningen in optimale staat zijn, maar het houdt ook in dat we diverse activiteiten, excursies organiseren waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Zo kunt u op een ontspannen manier de omgeving en de andere gasten leren kennen wat uw verblijf nog leuker kan maken.

Onze liefde voor de natuur uit zich ook in de omgang met onze dieren. Dat betekent zo veel mogelijk ruimte voor onze kippen, geiten en paarden in een omgeving waar ze hun eigen voedsel kunnen vinden. We laten u graag kennis maken met een natuurlijke omgang met de paarden waarna ze zich ook laten berijden.

Print Friendly, PDF & Email