voorzieningen

voorzieningen

Op de camping en in het hoofdgebouw bevinden zich diverse voorzieningen die u tijdens uw verblijf ter beschikking staan.

In het hoofdgebouw vindt u de receptie, de bar, het restaurant, de recreatieruimte en het sanitair.

Receptie
In de receptie kunt u terecht voor toeristische informatie, fietshuur, lenen van boeken, spelletjes, koelelementen en al uw andere vragen. Tevens hebben wij hier een schap met biologische wijnen uit de streek.

Bar/ontmoetingsruimte
We hebben een gezellige, rustieke bar met zon en schaduwterras met uitzicht op het zwembad. In de bar serveren we alle dranken van een heerlijke lokale wijn tot een verse fruitshake. Het is een gezellig verzamelpunt waar iedereen welkom is. Consumptie is niet verplicht, we zien het als een ontmoetingsruimte waar je lekker kunt bijkletsen, andere mensen kunt leren kennen of een spelletje kunt spelen.

Restaurant
In het restaurant en op het terras serveren we een keuzemenu met gerechten uit de Franse keuken. We maken zoveel mogelijk gebruik van verse producten. Ook hebben we elke dag een gerecht voor vegetariërs en kunnen wij rekening houden met speciale dieetwensen.

Bakker
Iedere morgen komt de lokale bakker met vers gebakken baguettes en croissantjes.

Recreatieruimte
In de recreatieruimte kunt u kosteloos gebruik maken van de tafelvoetbaltafel, pooltafel, tafeltennistafel en dartbord.

Toiletgebouw
In het najaar van 2004 is de complete sanitaire ruimte vernieuwd. We hebben er voor gezorgd dat de toilet- en douchecabines ruim opgezet zijn.Tevens zijn er enkele familiedouches beschikbaar waar kindervoorzieningen aanwezig zijn zoals babybadjes, aankleedkussens, etc.. En voor de gehandicapten is er een aparte ruimte met aangepast sanitair.

Terreinvoorzieningen
Op het terrein zijn diverse watertappunten, een stortplaats voor het chemisch toilet en een grijswaterafvoer voor caravans en campers.

Wifi
Op het terrein en in het hoofdgebouw kunt u via onze draadloos netwerk een verbinding maken met het internet. Per plek is één met wachtwoord toegankelijke verbinding beschikbaar en in het hoofdgebouw kan iedereen een verbinding maken zonder wachtwoord. Het gebruik van het netwerk en toegang tot internet zit bij de prijs voor het gebruik van de voorzieningen inbegrepen.

Recreatieve voorzieningen
We hebben een zwembad van 6 bij 12 en 1.65 meter diep waar u lekker baantjes in kunt zwemmen en een kinderbad van 6 bij 2,5 en 0,40 meter diep waar de kleintjes zich heerlijk in kunnen vermaken. Bij het zwembad staan ligbedden zodat u heerlijk in het zonnetje op kunt drogen.

Voor de kinderen tot circa 6 jaar is er een speeltuin met speelhuisje, klimrekken en glijbaan. De ouderen kunnen zich uitleven in het omheinde speelbos met trampoline, klimparcours en tokkelbaan. Of lekker een potje tafeltennissen en natuurlijk is er ook, zoals het hoort op een Franse camping, een jeu de boulesbaan.

Print Friendly, PDF & Email